Per Sant Jordi, petons!

Lloc: Plaça Universitat, Barcelona.
Horari: De les 11:00 a les 14:00 h

Gaudirem amb la contalla interactiva del Sant Jordi alternatiu del segle XXI, farem tallers de manualitats al·lusius a la diada, i tindrem el nostre Racó de Lectura amb llibres i contes sobre diversitat familiar i afectiva-sexual.

A les 12:00: 1a Petonada reivindicativa: petons de colors amb qui vulguis i com vulguis. I ens farem fotos en el fotocol amb el drac, la princesa valenta que salva el príncep, el príncep i el seu nòvio, o amb qui vulgueu!

Passeu per la parada que FLG tindrà! Hi vendrem exemplars del llibre Familias también signats els autors: 12 històries de família LGTB explicades en primera persona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *