COMUNICAT FLG

FLG Famílies LGTBI tenim l’obligació moral, davant dels esdeveniments del 20 de setembre de 2017, els dies anteriors i amb tota probabilitat els dies que estan per venir, de fer un comunicat públic per mostrar el nostre posicionament al costat de la defensa dels drets humans, les llibertats civils, la llibertat d’expressió, la diversitat i la cultura.

No podia ser d’una altra manera, atès que el nostre col·lectiu sap molt bé com aquests valors no ens vénen donats; nosaltres els hem hagut de lluitar i els seguim treballant perquè mai més ens els tornin a negar. Per això demanem diàleg i racionalitat, aturant les detencions i la repressió; aquestes no són eines vàlides per a la resolució dels conflictes.

 

El respecte a la diferència i la democràcia han d’anar de la mà.

 

Comunicat de la Junta Directiva d’FLG Famílies LGTBI

familieslg@familieslg.org