COL·LECTA SOLIDÀRIA

L’FLG-Associació de Famílies LGTBI  som una associació que ofereix un espai segur de trobada, acolliment, formació i apoderament a les famílies LGTBI. Promovem la normalització de les famílies lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals, en tots els àmbits de la societat, i treballem per la plena igualtat en drets i obligacions de les famílies i els seus infants. Fa 3 setmanes, vam saber per part d’ACATHI  de la situació urgent d’una família LGTBI sol·licitant d’asil.

Formada per dues mares, lluitadores pels drets del col·lectiu al seu país d’origen, i pels seus dos fills de 10 i 2 anys, la família s’ha vist obligada a fugir i buscar refugi a Espanya. Actualment, els serveis d’ajuda estan col·lapsats, i la família es troba en una situació crítica per poder cobrir les seves necessitats bàsiques.

Per aquest motiu, l’FLG llancem una col·lecta de diners que seran recol·lectats en la seva totalitat per ACATHI. Els diners s’utilitzaran per a que la família pugui pagar-se el menjar i medicaments, i pugui tirar endavant fins que les institucions puguin donar una resposta adequada a la seva situació.

Donada la urgència de la situació, qualsevol quantitat serà d’ajuda. Es tracta d’una família LGTBI en situació de risc, i qualsevol aportació suposarà un gran suport.

VULL FER UNA DONACIÓ