FEM BALANÇ DE L’ANY

Acomiadem un any ple d’activitats.

El 2019, l’FLG-Associació de Famílies LGTBI hem persistit en el nostre objectiu fonamental: promoure la normalització i la igualtat de drets per a les famílies LGTBI i els seus infants, i proporcionar espais d’acollida, apoderament i suport mutu a totes les persones que integren la nostra entitat i les que vindran.

Hem rebut més de 140 consultes sobre qüestions diverses que afecten les persones i famílies LGTBI, a les que hem proporcionat una resposta o assessorament personalitzat.

Hem organitzat 27 activitats per construir espais de convivència i llibertat, a les que sumem 11 xerrades especialitzades sobre els processos per Construir Famílies. Destaquem amb orgull les activitats de la Baby i la Junior FLG, dos grups fantàstics de mares i pares LGTBI que comparteixen experiències alhora que doten d’eines als seus infants.

Destaquem també el Pride 2019, dedicat especialment a les nostres famílies. Amb el lema “Som Famílies a Tot Arreu”, hem aprofitat l’oportunitat perquè la nostra veu s’escoltés amb més força que mai i per reivindicar tots els drets que ens queden per conquerir. Les famílies LGTBI, orgulloses, vam omplir de pancartes l’avinguda del Paral·lel!

Els nostres projectes creixen i, amb ells, la nostra visibilitat. 66 escoles es beneficiaran aquest curs de la campanya Contes a l’Escola; 66 escoles que treballaran la diversitat familiar i de gènere a les seves aules i que seran més inclusives per a tot el seu alumnat.

Fins avui, 964 persones i les seves famílies han passat per l’FLG. L’any vinent seguirem treballant amb persistència per la defensa dels nostres drets i per seguir fent créixer la gran família que som l’FLG.

Bon any nou!