17/12: CONSTRUÏM FAMÍLIES EN STREAMING: Acolliment familiar

A Catalunya són aproximadament 9.000 els infants i adolescents emparats pel sistema de protecció, 850 dels quals són acollits per una família aliena. Oferir-los una nova família mitjançant l’acolliment familiar és una de les opcions que tenen les persones LGBTI+ per construir famílies.

Per conèixer aquesta realitat, com funciona i aclarir dubtes, parlem de l’acolliment familiar amb Luca T. Barone (periodista, pare d’acollida, vocal d’AFABAR i assessor de l’FLG en matèria d’acolliment); David Roman (educador, pedagog, docent a la UOC i a la UB, vocal AFABAR i membre de l’Observatori dels Drets de la Infància); i Montserrat Martín (psicòloga i presidenta de la Fundació Infància i Família).

EL DIJOUS, 17 DE DESEMBRE, A LES 18 H, podreu seguir la xerrada en directe telemàticament:

INSCRIVIU-VOS per obtenir l’enllaç d’accés a la xerrada!