QUIN ORGULL!

La crònica del Luca

Luca T. Barone, periodista i membre de l’Associació de Famílies LGTBI, s’estrena a ‘Quin Orgull!’, el programa matinal d’Orgull Ràdio.

Cada dilluns, a partir de les 10 h, ens parla d’un tema que afecta les famílies lesbianes, gays, transexuals bisexuals i intersexuals.

ESCOLTA ELS PROGRAMES

(7/1/2020) La importància de joguines no sexistes en famílies LGTBI
Després dels regals de Nadal és important poder educar els infants a través de les joguines. Com ho podem fer de forma correcta i si som una família LGTBI? El Luca parla amb Vicent Borràs, sociòleg de la UAB i vicepresident de l’Associació de Famílies LGTBI, que ens explica que les famílies LGTBI “s’atreveixen més en les joguines que no estan dintre de la norma”.

(16/12/2019) L’Associació de Famílies LGTBI celebra el Nadal amb més de 57 infants!
Voleu saber com va ser el dinar de Nadal de les famílies LGTBI? El Luca ens ho explica!

(9/12/2019) La importància d’estar recolzat a l’hora de voler crear una família LGTBI
El Luca avui ens parla sobre la importància per a les famílies LGTBI de tenir suport i compartir experiències a l’hora de formar una família. Parlem amb la Isabel, el Ramon i la Katy, membres i presidenta de l’Associació de Famílies LGTBI.

(2/12/2019) Coneix la primera parella homosexual que fa una adopció internacional
Coneixem la història del Marc i l’Oriol, la primera parella homosexual que ha pogut acabar un procés d’adopció internacional a Catalunya.

(25/11/2019) La importància dels llibres infantils LGTBI a les escoles
En aquest primer programa explica la importància dels llibres de temàtica LGTBI a les escoles. Escoltem també l’opinió de la Montse Mota, secretaria de l’Associació de Famílies Lesbianes i Gais, que ens apropa a una iniciativa perquè totes les escoles puguin estar dotats de llibres amb diversitat familiar.