Logo_suma_flg_5_xarxa_web

A Catalunya amb l’eslògan Suma Famílies Rainbow, parlarem d’Educació, de les Bones Pràctiques a les escoles i als instituts, compartirem com abordem amb les nostres filles i fills el seu origen, i com gestionem amb elles i ells la nostra homosexualitat.

La Trobada se celebrarà a l’Hotel Palas Pineda (Vila-seca,Tarragona) , de l’1 al 3 de maig 2014. Ja està disponible el Programa Adults i el Programa Infantil Adolescent; així com les Inscripcions. Reserveu les dates a les vostres agendes.


En Cataluña con el eslogan Suma Familias Rainbow, hablaremos de Educación, de las Buenas Prácticas en las escuelas e institutos, compartiremos como abordamos con nuestras hijas e hijos su origen, y como gestionamos con ellas y ellos nuestra homosexualidad.

El Encuentro se celebrará en el Hotel Palas Pineda (Vila-seca, Tarragona), del 1 a 3 de mayo 2014. Ya está disponible el Programa Adultos y el Programa Infantil y Adolescente; así como las Inscripciones. Reservad las fechas en vuestras agendas.


The 5th State Meeting of LGBT Families will take place in Catalonia with the slogan Suma Familias Rainbow. There will be talks about Education and issues that concern our families. We will look at what is happening in schools and we will be sharing Best Practices. We will also share our experiences telling our children about their origin, and how to deal with their parents’ homosexuality in society.

The meeting will be held at the Hotel Palas Pineda (Vila-seca, Tarragona), from 1 to 3 May 2014.


DONEN SUPORT A LA TROBADA

logo_CEFER_Dra_Jovéx100Logo Benestar Social i Família Secretaria de Família20 aniversari familia catalaAj. Reus ColorAjuntament VilaDiputació Tgnaimage003Sin títulologo_tf_catalaÌ€

Logo Sehaska_Altarompearmariosfagc_logo_webblog Jordi Rallo
logo-Unaffundació enllaçCasal_Lambdah2o_cglbtct_3lGais Positius(1)logo-gag-08-final-bg_whiteLogoGaleshQuadratLogo-Weerlly

 

Hi ha 3 tipus d’habitacions diferents, totes amb bany complet, TV i terrassa:

 • Estàndard: Hi caben còmodament 2 adults i 1 infant; o 2 adults, 1 infant i un bebè. També hi caben 2 adults i 2 infants però més estrets. Es permet només 2 adults per habitació.
 • Apartament: consta de 2 habitacions dobles, cuina equipda, i menjador amb sofà niu. Hi caben còmodament 4-6 persones.
 • Dúplex: consta de dos espais tipus dúplex, amb 2 banys complets. Hi caben còmodament 5 persones i un bebè.
 • La FLG considerem infants des de 2 anys i un dia, fins a 18 anys, i per tant assumim el sobrecost que ens cobra l’hotel per les persones de 12 anys i un dia fins a 18 anys, ja que l’hotel els considera adults.
 • Els nadons (entre 0 i 24 mesos) només paguen el bressol si no se’l porten. Preu del bressol 10€.
 • El preu inclou: Allotjament de l’1 de maig al 3 de maig en Pensió Completa, totes les activitats infantils, d’adults i familiars; i la Taxa turística.

Necessitats especials: (si us plau indiqueu-nos en l’apartat d’observacions del formulari d’inscripció qualsevol cosa que haguem de tenir en compte: vegetarians, celíacs, persones amb mobilitat reduïda, etc)

hsuperior hduplex hestandar

 

 

 

 

 

 

 

 

Hay 3 tipos de habitaciones diferentes, todas con baño completo, TV y terraza:

 • Estándar: Caben cómodamente 2 personas adultas y 1 niña/niño; o 2 personas adultas, 1 niña/niño y un/a bebé. También caben 2 personas adultas y 2 niñas/niños pero más estrechos/as. Se permite solo 2 personas adultas por habitación.
 • Apartamento: consta de 2 habitaciones dobles, cocina equipada y comedor con sofá nido. Caben cómodamente 4-6 personas.
 • Dúplex: consta de dos espacios tipo dúplex, con 2 baños completos. Caben cómodamente 5 personas y un/a bebé.
 • La FLG consideremos niños/niñas des de 2 años y un día, hasta 18 años, y per tanto asumimos el sobrecoste que nos cobra el hotel para las personas de 12 años y un día hasta 18 años, ya que el hotel las considera personas adultas.
 • Las/os bebés (entre 0 y 24 meses) solo pagan la cuna si no la llevan. Precio de la cuna 10€.
 • El precio incluye: Alojamiento del 1 de mayo al 3 de mayo en Pensión Completa, todas les actividades infantiles, de adultos/as y familiares; y la Tasa turística.

Necesidades especiales: (por favor indicadnos en el apartado de observaciones del formulario de inscripción cualquier cosa que tengamos que tener en cuenta: vegetarianos/as, celíacos/as, personas con movilidad reducida, etc.)

PROGRAMA

La 5a Trobada Estatal de Famílies LGTB – Catalunya 2014, pretén enguany plantejar-nos el repte de l’Educació, des de la participació de totes les famílies, en un espai per compartir Bones Pràctiques i projectes de les diferents organitzacions assistents.

El nostre eslògan Suma Famílies Rainbow, té un sentit d’unió, de comunitat i de moviment.

Una vegada més volem empoderar les famílies, transmetre la força de la visibilitat i del treball conjunt, ajudar a intervenir de forma activa en les escoles dels nostres infants, i promoure l’ús de materials que visibilitzen les nostres famílies en la comunitat educativa.

Podrem escoltar a ponents que estan treballant en aquesta direcció des d’altres organitzacions, universitats i escoles, que de ben segur ens faran reflexionar sobre noves línies de treball i nous projectes de futur. És un llarg camí que ens queda per recórrer, per fer que la societat de la que formem part sigui cada vegada més justa i més igualitària.

Us hi esperem a totes i tots amb ganes de fer feina, però també amb la il·lusió de retrobar-nos i de conviure plegades i plegats.

Fins aviat!
Katy Pallàs
Presidenta

Descarregar el programa.

Dijous 1 maig 2014

10h-13h Benvinguda i allotjament. Dinàmiques de benvinguda amb pallassos i globus. Descoberta dels espais.

14h Dinar

16h Inauguració

A càrrec de la Consellera de Benestar Social i Família, Hble. Sra. Neus Munté; de la Il·ltre. Diputada Sra. Montserrat Carreras; de la Regidora de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Vila-seca, Sra. Natàlia Güell; i de la Presidenta de la FLG, Sra. Katy Pallàs.

Video clip de Catalunya 2012.

Espectacle a càrrec de la companyia “Fes-t’ho com vulguis”.

17h Brindis de Benvinguda – Berenar. Foto de totes les famílies per a la celebració del 20è aniversari del primer Any Internacional de les Famílies, i per la celebració del International Family Equality Day (IFED)

17h30-18h Presentació del llibre “Familias también”. A càrrec de Vicent Borràs i Editorial Bellaterra.

18h-19h30 Ponència magistral d’inauguració: Familias homoparentales: de la ocultación a la legitimación. A càrrec de Maria del Mar González (Professora del Departament de Psicologia Evolutiva i de l’Educació de la Universidad de Sevilla).

Per als infants i adolescents, jocs i dinàmiques de descoberta i de retrobament.

20h30 Sopar

22h Tertúlia, cafès, infusions… o copes

 

Divendres 2 de maig 2014

10h Taula Rodona: Educació i LGTB. Modera Gema Ballesteros (Membre de la FLG).

Amb la participació de: Gerard Coll-Planas (Dr. en Sociologia de la UviC), Miquel Missé (Activista trans), Rafael Ballester (Degà FCS Universitat Jaume I i Katy Pallàs (Formadora de professorat i Presidenta FLG).

Per als infants i adolescents, jocs, tallers i esports per grups d’edats i d’amistat entre elles i ells.

11h30-12h Coffee break. Refrigeri per a les nenes, nens i adolescents.

12h Tallers simultanis.

Taller 1: Bones Pràctiques LGTB a l’escola. Família Dobon Rodríguez  i Família Albero Pinto (Membres de la FLG).

Taller 2: Sexualitat i Escola – Rosa Sanchís (Professora de secundària  i de formació de professorat en educació afectivosexual).

Taller 3: Com gestionem amb les nostres filles i fills el seu origen? Modera Vicent Borràs (Sociòleg i Vicepresident de la FLG).

Per als infants i adolescents, jocs, tallers i esports per grups d’edats i d’amistat entre elles i ells.

14h Dinar

16h Activitats familiars

Activitat o sortida de convivència familiar.

Reunió de les i els representants de les Associacions de Famílies LGTB. Modera Elisabet Vendrell (ex-Presidenta FLG)

Reunió de la Asociación Son Nuestros Hijos

17h Berenar per als infants i adolescents.

17.30h Continuació de les Activitats familiars

20h30 Sopar

22h Festa i ball

 

Dissabte 3 de maig 2014

10h Tallers simultanis

Taller 1: Gestió de la maternitat lesbiana – Roser Vila i Mar Morollón (Membres de la FLG )

Taller 2: La realitat de la subrogació – Antonio Vila-Coro (President Asociación Son Nuestros Hijos) i Esther Farnós (Professora Dret Civil, UPF)

Taller 3: Com gestionem amb les nostres filles i fills la nostra homosexualitat? Modera Loles Vique i Carme Ruiz (Membres de la FLG).

Per als infants i adolescents, jocs, tallers i esports per grups d’edats i d’amistat entre elles i ells.

11h30-12h Coffee break. Refrigeri per a les nenes, nens i adolescents.

12h Taula Rodona: Diversitat familiar i Educació. Modera Imma Lluesma Leache (Membre de la FLG).

Amb la participació de: Empar Tomé González (Especialista en educació i gènere. Universidad de Salamanca i Universitat Autònoma de Barcelona), Santiago Agustín Ruiz (Universidad Autonoma de Madrid): “Las familias homoparentales hoy: resultados de una investigación a nivel estatal” i Francisca López-Gaviño (Dra. en Psicologia. Departament de Psicologia Evolutiva i de l’Educació. Universidad de Sevilla): “Experiencias de jóvenes adultos que han crecido con madres lesbianas o padres gays: el proceso de apertura de la situación familiar”.

Per als infants i adolescents, jocs, tallers i esports per grups d’edats i d’amistat entre elles i ells.

13h30 Acte de Cloenda familiar.

Estrena de la versió de 30’ del documental Rigth2Love subtitulat a 11 idiomes.

Cloenda a càrrec de Katy Pallàs (Presidenta de la FLG).

14h30 Dinar

17h Comiat

 


 

PROGRAMA

El 5º Encuentro Estatal de Familias LGTB – Catalunya 2014, pretende este año plantearnos el reto de la Educación, desde la participación de todas las familias, en un espacio para compartir Buenas Prácticas y proyectos de las diferentes organizaciones asistentes.

Nuestro eslogan Suma Famílies Rainbow, tiene un sentido de unión, de comunidad y de movimiento.

Una vez más queremos empoderar a las familias, transmitir la fuerza de la visibilidad y del trabajo conjunto, ayudar a intervenir de forma activa en las escuelas de nuestras/os niñas/os, y promover el uso de materiales que visibilicen nuestras familias en la comunidad educativa.

Podremos escuchar a ponentes que están trabajando en esta dirección desde otras organizaciones, universidades y escuelas, que seguro nos harán reflexionar sobre nuevas líneas de trabajo y nuevos proyectos de futuro. Es un largo camino que nos queda por recorrer, para hacer que la sociedad de la que formamos parte sea cada vez más justa e igualitaria.

Os esperamos a todas y a todos con ganas de trabajar, pero también con la ilusión de reencontrarnos y de convivir juntas y juntos.

Hasta pronto!

Katy Pallàs
Presidenta

Descargar el programa.

Jueves 1 mayo 2014

10h-13h Bienvenida y alojamiento.

Dinámicas de bienvenida con payasos y globos. Descubrimiento del lugar.

14h Almuerzo

16h Inauguración

A cargo de la Consellera de Benestar Social i Família, la Hble. Sra. Neus Munté; de la Iltre. Diputada Sra. Montserrat Carreras; de la Regidora de Polítiques d’Igualtat del Ayuntamiento de Vila-seca, Sra. Natàlia Güell; y de la Presidenta de la FLG, Sra. Katy Pallàs.

Video clip de Catalunya 2012.

Espectáculo a cargo de la compañía “Fes-t’ho com vulguis”.

17h Brindis de Bienvenida – Merienda. Foto de todas las familias para la celebración del 20 aniversario del primer Año Internacional de las Familias, y para celebración del International Family Equality Day (IFED).

17h30-18h Presentación del libro “Familias también”. A cargo de Vicent Borràs y Editorial Bellaterra.

18h-19h30 Ponencia magistral de inauguración: Familias homoparentales: de la ocultación a la legitimación. A cargo de María del Mar González (Profesora del Departamento de Psicología Evolutiva y de la Educación de la Universidad de Sevilla).

Para las niñas, niños y adolescentes, juegos y dinámicas de descubrimiento y de reencuentro.

20h30 Cena

22h Tertulia, cafés, infusiones… o copas

 

Viernes 2 de mayo 2014

10h Mesa Redonda: Educación y LGTB. Modera Gema Ballesteros (Socia de la FLG).

Con la participación de: Gerard Coll-Planas (Dr. en Sociología de la UviC), Miquel Missé (Activista trans), Rafael Ballester (Decano FCS Universitat Jaume I) i Katy Pallàs (Formadora de profesorado y Presidenta FLG).

Para las/os niñas/os y adolescentes, juegos, talleres y deportes por grupos de edad y de amistad entre ellas y ellos.

11h30-12h Coffee break. Tentempié para las niñas, niños y adolescentes

12h Talleres simultáneos.

Taller 1: Buenas Prácticas LGTB en la escuela. Família Dobon Rodríguez y Família Albero Pinto (Socias de la FLG).

Taller 2: Sexualidad y Escuela – Rosa Sanchís (Profesora de secundaria en educación afectivo-sexual y formación de profesorado).

Taller 3: ¿Cómo gestionamos con nuestras/os hijas/os su origen? Modera Vicent Borràs (Sociólogo y Vicepresidente de la FLG).

Para las/os niñas/os y adolescentes, juegos, talleres y deportes por grupos de edad y de amistad entre ellas y ellos.

14h Almuerzo

16h Actividades familiares

Actividad o salida de convivencia familiar.

Reunión de las y los representantes de las Asociaciones de Familias LGTB. Modera Elisabet Vendrell (ex Presidenta FLG)

Reunión de la Asociación Son Nuestros Hijos

17h Merienda para las niñas, niños y adolescentes.

17.30h Continuación de las Actividades familiares

20h30 Cena

22h Fiesta y baile

 

Sábado 3 de mayo 2014

10h Talleres simultáneos

Taller 1: Gestión de la maternidad lesbiana – Roser Vila y Mar Morollón (Socias de la FLG)

Taller 2: La realidad de la subrogación – Antonio Vila-Coro (Presidente Asociación Son Nuestros Hijos) y Esther Farnós (Profesora Derecho Civil, UPF)

Taller 3: ¿Cómo gestionamos con nuestras/os hijas/os nuestra homosexualidad? Modera Loles Vique y Carme Ruiz (Socias de la FLG).

Para las/os niñas/os y adolescentes, juegos, talleres y deportes por grupos de edad y de amistad entre ellas y ellos.

11h30-12h Coffee break. Tentempié para las niñas, niños y adolescentes.

12h Mesa Redonda: Diversidad familiar y Educación. Modera Imma Lluesma Leache (Socia de la FLG).

Con la participación de: Empar Tomé González (Especialista en educación y género. Universidad de Salamanca y Universitat Autònoma de Barcelona), Santiago Agustín Ruiz (Universidad Autonoma de Madrid): : “Las familias homoparentales hoy: resultados de una investigación a nivel estatal”, y Francisca López-Gaviño (Dra. en Psicología. Departamento de Psicología Evolutiva y de la Educación. Universidad de Sevilla): “Experiencias de jóvenes adultos que han crecido con madres lesbianas o padres gays: el proceso de apertura de la situación familiar”.

Para las/os niñas/os y adolescentes, juegos, talleres y deportes por grupos de edad y de amistad entre ellas y ellos.

13h30 Acto de Clausura familiar.

Estreno de la versión de 30’ del documental Rigth2Love subtitulado a 11 idiomas.

Clausura a cargo de Katy Pallàs (Presidenta de la FLG).

14h30 Almuerzo

17h Despedida

Descarregar el programa en catalàcastellano.

prog infantil cat

INFORMACIÓ SOBRE LES ACTIVITATS INFANTILS ADOLESCENTS

 1. Els infants han de portar sempre posada la seva polsera acreditativa.
 2. Cada mare o pare haurà d’acompanyar a la seva filla o fill fins el lloc on es desenvolupi l’activitat. I s’haurà de recollir en el mateix lloc a l’acabar.
 3. Per poder recollir un infant serà necessari portar l’aceditació de la Trobada.
 4. Cap altre adult que no sigui la mare o el pare de la criatura no podrà deixar-la ni recollir-la.
 5. Les i els adolescents de 12 a 17 anys podran anar i tornar sols de l’activitat, previ consentiment per escrit de la seva mare o pare en un document facilitat per l’organització.
 6. Es prega la màxima puntualitat; els infants que arribin tard es trobaran l’activitat començada.
 7. Si alguna criatura no vol assistir a les activitats proposades, cal avisar a la coordinadora infantil.
 8. Es recomana que els infants portin roba còmoda que pugui embrutar-se, per a que puguin fer totes les activitats.
 9. Davant de qualsevol dubte o pregunta, cal acudir a la coordinadora infantil.

 


 prog infantil cast

INFORMACIÓN SOBRE LAS ACTIVIDADES INFANTILES ADOLESCENTES

 1. Las niñas y niños deben llevar siempre puesta su pulsera acreditativa.
 2. Cada padre o madre tendrá que acompañar a su hija/o hasta el lugar donde se desarrolle la actividad. En ese mismo sitio es donde tendrá que recogerlo después.
 3. Para poder recoger a una niña/o será necesario llevar la aceditación del encuentro.
 4. Ningún otro adulto que no sea el padre o la madre de la criatura podrá dejarla o recogerla.
 5. Las y los adolescentes de 12 a 17 años podrán ir y volver solos de la actividad, previo consentimiento por escrito de su padre o madre en un documento facilitado por la organización.
 6. Se ruega la máxima puntualidad; las niñas/os que lleguen tarde se encontrarán la actividad empezada.
 7. Si alguna niña/o no quiere asistir a las actividades propuestas, se debe avisar lo antes posible a la coordinadora infantil.
 8. Se recomienda que las niñas/os lleven ropa cómoda que pueda ensuciarse, para que puedan hacer todas las actividades.
 9. Ante cualquier duda o pregunta, se tiene que ir a la coordinadora infantil.

Si us plau ompliu el formulari d’inscripció i en breu ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar-vos la vostra inscripció i habitació, i indicar-vos l’import que heu de transferir i el número de compte per fer la tranferència. Per qualsevol situació familiar o circumstància no contemplada, si us plau, indique-nos-ho a Observacions.

Por favor rellenad el formulario de inscripción y en breve nos pondremos en contacto para confirmaros vuestra inscripción y habitación, e indicaros el importe a transferir y el número de cuenta para hacer la transferencia. Para cualquier situación familiar o circunstancia no contemplada, por favor, indicádnoslo en Observacions.

* obligatori

Si ve més d’una persona adulta, si et plau omple les dades següents per cada persona de més.
Si viene más de una persona adulta, por favor rellena los datos siguientes para cada persona de más.

Omple totes les dades de tots els infants que vénen.
Rellena todos los datos de todas las criaturas que vienen.

Si després de fer clic a “enviar”, no mireu la pàgina de GRÀCIES, la inscripció no s’ha realitzat.

Si después de hacer clic a “enviar”, no vea la página de GRACIAS, la inscripción no se ha realizado.

Si no rebi vostè-mail de confirmació si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres per email a familieslg@familieslg.org
Si no reciba usted el email de confirmación por favor pongase en contacto con nosotros por email a familieslg@familieslg.org

PREUS

TIPUS HABITACIÓ PREU SÒCIES PREU NO SÒCIES
Estàndar 1 adult 150€ 170€
Estàndar 1 adult amd 1 infant 160€ 180€
Estàndar 1 adult amb 2 infants 210€ 230€
Estàndar 1 adult amb 3 infants 260€ 280€
Estàndar 2 adults 240€ 280€
Estàndar 2 adults amb 1 infant 250€ 290€
Estàndar 2 adults amb 2 infants 315€ 355€
Apartament 2 adults amb 2 infants 345€ 385€
Apartament 2 adults amb 3 infants 365€ 405€
Apartament 3 adults amb 1 infants 350€ 410€
Apartament 3 adults amb 2 infants 400€ 460€
Apartament 3 adults amb 3 infants 450€ 510€
Dúplex 2 adults amb 2 infants 420€ 480€
Dúplex 2 adults amb 3 infants 485€ 525€
Dúplex 3 adults amb 1 infants 480€ 540€
Dúplex 3 adults amb 2 infants 550€ 610€
Bressols/Cunas 10€

Declaració responsable exempció dels infants a pagar les taxes turístiques (les dels adults ja estan incloses al preu d’inscripció).

Declaración responsable exención de los niños a pagar las tasas turísticas (las de los adultos y están incluidas en el precio de inscripción).

¡Os esperamos! Us hi esperem! Espero dugu!

0 Comentaris

AGENDA FLG

llegir més