Colònies FLG. Compartir, gaudir, aprendre!!
29/04/2016 2 Comentarios
colonies

 NOVETAT!!!!

Ja fa molt temps que sabem que és una demanda important, i finalment enguany l’Flg organitzem per primera vegada les nostres

colònies per a filles i fills de l’FLG i d’altres entitats LGTB.

Dates del diumenge 10 de juliol al divendres 15 de juliol.

Edats: infants i adolescents de 6 a 16 anys.

Preu (pendent d’ajustar):

Filles i fills de sòcies/s = 270€/infant, si enregistreu l’infant abans del 17 març. 280€ si l’enregistreu després del 17 de març.

Filles i fills de NO sòcies/s = 329€/infant, si enregistreu l’infant abans del 17 març. 339€ si l’enregistreu després del 17 de març.

Lloc: Casa de colònies La Closa a Castellar de n’Hug  (Alt Berguedà), en ple cor del Parc Natural del Cadí Moixeró, a 1450 m. d’altitud, ens permet desenvolupar activitats en un medi natural privilegiat, a banda de ser el punt on les aigües subterrànies afloren, donant origen al naixement del riu Llobregat.

En grups d’edat fareu esports de muntanya, vivac, piscina, espeleologia, trekking aquàtic, cistelleria, escalada, slackline, excursions i descobertes, jocs de nit… amb un equip de monitores/rs especialistes i amb molts anys d’experiència. També es realitzaran tallers sobre gènere i diversitat familiar, amb dinàmiques pròpies de l’FLG. Clica per veure el PROGRAMA.

I amb especial atenció al grup de nens i nenes, noies i nois més grans.

No us les podeu perdre!!!

Les preinscripcions es realitzaran del 18 de febrer al 17 de març. En aquesta preinscripció només es demanarà el nom complert del noi o noia i la seva edat. No caldrà fer pagament.

Places limitades!.

TOTA LA INFORMACIÓ DE LES COLÒNIES A UN CLIC!

colonies

gran general setmanes verdes

 

2 Comentarios
1 Comentaris
  1. Buenas. Volem apuntar si o si a la Marina. Fa 5 anys al setembre, però tenim DNI espanyol fals que diu que té 17 anys i passaport Americà on diu que té 6 anys.
    Tu mateixa…..

Deixa un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres.

* Camps obligatoris