FLG i LA POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

A l’FLG vetllem per tal de complir amb el reglament i tractar les teves dades personals com cal. Per això t’informem d’algunes qüestions que són del teu interès.

QUAN ET DEMANAREM INFORMACIÓ PERSONAL?

L’FLG només et demanarà informació específica sobre les teves dades personals en aquests casos:

  1. En associar-te o donar-te de baixa.
  2. En inscriure’t a les activitats concretes que organitza FLG.
  3. En demanar serveis exclusius per a les persones sòcies.

AMB QUINA FINALITAT VOLEM LES TEVES DADES?

Quan t’inscriguis a l’entitat o t’apuntis a una activitat, les teves dades serviran per a:

  1. Enviar-te informació sobre les activitats concretes de l’entitat.
  2. Cobrar-te les quotes de soci/a.
  3. Facilitar-te correctament l’accés als serveis.

Les dades de les persones sòcies només seran utilitzades en l’àmbit intern de l’associació, i no es podran transferir ni donar a conèixer fora de l’associació sense el consentiment exprés de la persona a qui corresponen les dades.

Podràs donar-te de baixa directament dels butlletins informatius prement l’enllaç Unsubscribe i ja no rebràs mai més els nostres correus.

En cas que contactis amb nosaltres per un assessorament o consulta, guardarem el teu correu per a una millor atenció personal, però en cap cas t’enviarem informació de l’FLG sense el teu consentiment explícit.

DURANT QUANT TEMPS GUARDAREM LES TEVES DADES?

Conservarem les teves dades personals mentre siguis membre de la nostra entitat. Un cop et donis de baixa eliminarem aquesta informació, però abans te’n demanarem permís. També et demanarem el teu consentiment explícit per seguir rebent o no informació de l’FLG tot i haver-te donat de baixa.

Si tens una subscripció al nostre butlletí setmanal, conservarem el teu correu electrònic fins que et donis de baixa de l’associació o fins que tu ho desitgis.

A QUÈ TENS DRET?

  1. A donar-te de baixa de l’entitat sempre que vulguis i ens ho comuniquis per escrit.
  2. A suprimir les teves dades personals sempre que vulguis i ens ho comuniquis per escrit.
  3. A cancel·lar o modificar totes les teves dades que consideris convenients.

I ELS NOSTRES INFANTS?

Te’n demanarem algunes dades personals per a l’incripció a certes activitats. Et demanarem sempre quin és el tractament que vols fer de les seves dades i imatge. En el cas concret de les imatges personals, et demanarem sempre una autorització específica per saber si es poden publicar imatges dels menors en els nostres mitjans de difusió.

QUÈ PASSA QUAN DEMANES UN SERVEI ESPECIAL?

Quan sol·licites un servei com a persona sòcia, et demanarem dades personals teves i, per exemple, de la teva escola. Aquesta informació la cedirem a tercers per tal que en puguin fer-ne ús per dur a terme el servei corresponent. Per tant, has de saber que:

  • Aquestes persones han signat un contracte de confidencialitat i es comprometen a no difondre aquestes dades ni a fer-ne cap ús que no sigui aquell pel qual estan estrictament autoritzats. 

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES?

FLG – Associació de Famílies Lesbianes i Gais, amb NIF G63380109 i domicili social al Carrer Comte Borrell, 22, 08015, Barcelona.

Pots contactar amb la teva persona Delegada de Protecció de Dades (DPD) en la direcció de correu electrònic familieslg@familieslg.org.

ELS TEUS DRETS I COM EXERCIR-LOS

En virtut del Reglament General (EU) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, de Protecció de Dades (RGPD), en relació amb el tractament de les teves dades personals, se’t reconeix els següents drets:

(1) Dret d’Accés. Tens dret a confirmar que estem tractant les teves dades personals.

(2) Dret de rectificació. Tens dret a corregir errors, modificar les dades inexactes o incompletes i garantir la certesa de la informació objecte de tractament.

(3) Dret de supressió. Tens dret a sol·licitar la supressió de les teves dades sense dilació indeguda, en cas que el tractament sigui il·lícit o la finalitat que va motivar el seu tractament o recollida hagués desaparegut.

(4) Dret a la limitació del tractament. Tens dret a sol·licitar la suspensió del tractament en cas que aquest sigui il·lícit o l’exactitud de les dades hagi estat impugnada.

(5) Dret d’oposició. Tens dret a oposar-te al tractament de les teves dades quan tingui per objecte el màrqueting directe o quan hagi de cessar el tractament per motius relacionats amb la teva situació personal, llevat que s’acrediti un interès legítim o sigui necessari per a l’exercici o defensa de reclamacions. El termini vàlid per respondre i comunicar a la sol·licitud és de 10 dies hàbils.

(6) Dret a no ser objecte de decisions individualitzades. Tens dret a no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, inclosa l’elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics o t’afecti, llevat que sigui necessari per a l’execució d’un contracte, estigui permesa per la llei o hagis donat el teu consentiment explícit.

(7) Dret a la portabilitat. L’FLG es compromet a respectar el dret a retirar en qualsevol moment el consentiment que s’hagi presentat, i esborrar les dades dels usuaris i usuàries en quan ho sol·licitin. El termini vàlid per a complir amb la sol·licitud és de 2 mesos, extensible depenent de la complexitat del cas.


QUÈ HE DE FER SI…

Em vull donar d’alta a l’FLG: https://flg.typeform.com/to/ApjqrY

Em vull donar de baixa de l’entitat: https://flg.typeform.com/to/fnt2rK

Vull rebre la newsletter de l’FLG: https://flg.typeform.com/to/M6DXYm

Vull deixar de rebre la newslletter: ho has de fer directament des del butlletí, a baix de tot, on diu Unsubscribe.

Vull cancel·lar, modificar, eliminar, limitar les meves dades: https://flg.typeform.com/to/Kl1yGO