FLG i LA POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

A FLG vetllem per tal de complir amb el reglament i tractar les teves dades personals com cal. Per això t’informem d’algunes qüestions que són del teu interès.

QUAN ET DEMANAREM INFORMACIÓ PERSONAL?

FLG només et demanarà informació específica sobre les teves dades personals en:

  1. Associar-te o donar-te de baixa.
  2. En inscriure’t a les activitats  concretes que organitza FLG.
  3. En demanar serveis exclusius per a socis.

PER A QUINA FINALITAT VOLEM LES TEVES DADES

Quan t’inscriguis a l’entitat o t’apuntis a una activitat, les teves dades serviran per a:

  1. Enviar informació sobre les activitats concretes de l’entitat.
  2. També per cobrar-te les quotes de soci/a.

Les dades de les persones sòcies només seran utilitzades en l’àmbit intern de l’associació, i no es podran transferir ni donar a conèixer fora de l’associació sense el consentiment exprés de la persona a qui correspon les dades.

En els butlletins informatius podràs donar-te de baixa directament prement l’enllaç que així ho indica i ja no rebràs mai més els nostres correus.

En cas que contactis amb nosaltres per un assessorament o consulta guardarem el teu correu per a una millor assessorament, però en cap cas t’enviarem informació de l’FLG sense el teu consentiment explícit.

DURANT QUANT TEMPS GUARDAREM LES DADES?

Conservem les teves dades personals mentre estiguis associat/da a la nostra entitat. Un cop et donis de baixa eliminarem aquesta informació, però abans et demanarem permís. També et demanarem el teu consentiment explícit per si vols seguir rebent informació de l’FLG tot i haver-te donat de baixa.

Si estàs subscrit al nostres butlletí de novetats i activitats, conservem el teu correu electrònic fins que et dones de baixa de l’associació o fins que tu ho vulguis.

A QUÈ TENS DRET?

  1. A suprimir les teves dades personals que ens vas donar expressament, quan vulguis i ens ho comuniquis com escrit.
  2. A cancel·lar o modificar aquelles dades que consideris convenients.
  3. A que, quan tu ho consideris, eliminem tot rastre de dades de la nostra base de dades.

I ELS NOSTRES INFANTS?

Et demanarem sempre quin és el tractament que vols fer de les seves dades i imatge. En el cas concret de les imatges et demanarem sempre una autorització específica per saber si es poden publicar imatges dels menors en els nostres mitjans de difusió.

QUÈ PASSA QUAN DEMANES UN SERVEI ESPECIAL?

Quan sol·licites un servei com a soci/a, et demanem unes dades personals teves i, per exemple, de la teva escola. Aquesta informació la donem a tercers per tal que en puguin fer-ne ús per dur a terme el servei corresponent. Per tant, has de saber que:

  • Aquestes persones han signat un contracte de confidencialitat i es comprometen a no difondre aquestes dades ni a fer-ne cap ús que no sigui el que estrictament estan autoritzats. Per exemple, els contacontes o els monitors que contractem, tenen el vostre telèfon si heu demanat el servei, però tan bon punt n’hagin fet ús el destruiran.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES

FLG, amb NIF G63380109 i domicili social a Avinguda del Marquès de l’Argentera, 22, 08003 Barcelona, Espanya.

Pots contactar amb el teu Delegat de Protecció de Dades (DPD) en la direcció de correu electrònic familieslg@familieslg.org.

ELS TEUS DRETS I COM EXERCIR-LOS

En virtut del Reglament General (EU) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, de Protecció de Dades (RGPD), en relació amb el tractament de les teves dades personals, se’t reconeix els següents drets:

(1) Dret d’Accés. Tens dret a confirmar que estem tractant les teves dades personals.

(2) Dret de rectificació. Tens dret a corregir errors, modificar les dades inexactes o incompletes i garantir la certesa de la informació objecte de tractament.

(3) Dret de supressió. Tens dret a sol·licitar la supressió de les teves dades sense dilació indeguda, en cas que el tractament sigui il·lícit o la finalitat que va motivar el seu tractament o recollida hagués desaparegut.

(4) Dret a la limitació del tractament. Tens dret a sol·licitar la suspensió del tractament en cas que aquest sigui il·lícit o l’exactitud de les dades hagi estat impugnada.

(5) Dret d’oposició. Tens dret a oposar-te al tractament de les teves dades quan tingui per objecte el màrqueting directe o quan hagi de cessar el tractament per motius relacionats amb la teva situació personal, llevat que s’acrediti un interès legítim o sigui necessari per a l’exercici o defensa de reclamacions. El termini vàlid per respondre i comunicar a la sol·licitud és de 10 dies hàbils.

(6) Dret a no ser objecte de decisions individualitzades. Tens dret a no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, inclosa l’elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics o t’afecti, llevat que sigui necessari per a l’execució d’un contracte, estigui permesa per la llei o hagis donat el teu consentiment explícit.

(7) Dret a la portabilitat. L’FLG es compromet a respectar el dret a retirar en qualsevol moment el consentiment que s’hagi presentat, i esborrar les dades dels usuaris i usuàries en quan ho sol·licitin. El termini vàlid per a complir amb la sol·licitud és de 2 mesos, extensible depenent de la complexitat del cas.


QUÈ HE DE FER SI…

Em vull donar d’alta a l’FLG: https://flg.typeform.com/to/ApjqrY

Em vull donar de baixa de l’entitat: https://flg.typeform.com/to/fnt2rK

Vull rebre la newsletter: https://flg.typeform.com/to/M6DXYm

Vull deixar de rebre la newslletter: ho ha de fer directament des del butlletí, a baix de tot, on diu Unsubscribe

Vull cancel·lar, modificar, eliminar, limitar les meves dades: https://flg.typeform.com/to/Kl1yGO