PREGUNTES MÉS FREQÜENTS?

QUI ES POT ASSOCIAR?

FLG és una entitat oberta a la qual es poden associar totes les famílies LGTBI i totes aquelles persones que vulguin formar part d’aquest projecte, sense distinció.

COM EM PUC FER SÒCIA/SOCI?

Prement la pestanya de la dreta on diu Associa’t i omple el formulari. En breu rebràs una resposta de secretaria amb les instruccions que has de seguir per formalitzar la teva alta.

QUINA ÉS LA QUOTA I CADA QUANT ES PAGA?

La quota a Catalunya és de 40€ per persona i any (fora de Catalunya en són 20€). El primer any es paga per transferència la quota sencera en formalitzar l’alta. El segon any ja es paga mitjançant la domiciliació bancària.

QUINS SERVEIS GRATUÏTS TINC PEL SOL FET DE FER-ME SÒCIA?

  • tens dret a rebre el lot de contes gratuït a l’escola per als teus fills o filles.
  • a demanar un conta-contes gratuït per a la teva escola (una sola vegada).
  • tens descomptes en totes les nostres activitats de convivència i formació.
  • disposes de descomptes amb totes les empreses amb les quals tenim conveni.
  • descarrega’t el catàleg de serveis.

QUÈ PUC FER JO PER L’FLG?

Pots formar part de qualsevol dels grups o comissions, o presentar les teves pròpies iniciatives i liderar-les. Pots portar la nostra veu a la teva xarxa social, a la teva escola, a la teva família, al teu veïnat…

PUC PARTICIPAR AMB L’FLG ENCARA QUE NO EM FACI SÒCIA?

Es pot venir a qualsevol activitat que organitza l’FLG, no cal fer-se’n soci. Moltes persones s’estimen més venir i provar i us animem a fer-ho.

ÉS LA PRIMERA VEGADA QUE VINC A UNA ACTIVITAT, COM HO FAIG?

T’hauràs d’inscriure. Pensa que sempre demanem si és la primera vegada per tal que tinguis una persona de benvinguda que t’expliqui qui som i que et presenti la resta de famílies.