FORMACIÓ

Un dels aspectes més importants a què dediquem els esforços és sens dubte, la formació, en totes les vessants. Pensem que només a través de l’educació i la formació podem incidir en millorar la societat, acabar amb l’homofòbia i transmetre la diversitat familiar i afectiva, en pro d’una societat més justa i igualitària.

  • Formació a escoles i entitats: descarrega’t el nostre catàleg de serveis
  • Formació als professorat: col·laborem amb escoles concertades o amb l’Administració per a formar els docents sensibles amb la realitat LGTBI. Col·laborem en els cursos que ens demanen o bé apliquem el PEER.
  • Fomació a les mares i els pares de l’FLG: ens dediquem a empoderar aquelles famílies que vénen a l’FLG buscant un suport i un discurs que proporcioni eines a la seva família i al seu entorn. Oferim formació interna en la nostra jornada de formació anual i en la jornada de formació a la Castanyada.

La Comissió d’Educació està formada per la Katy Pallàs, el Vicent Borràs i la Reyes Varella. Si us cal portar a terme alguna acció educativa, ens podeu escriure a familieslg@familieslg.org.