Vídeo ‘Sempre hi ha una Família Rainbow al teu costat’

DIA INTERNACIONAL DE LES FAMÍLIES

VÍDEO
SEMPRE HI HA UNA FAMÍLIA RAINBOW AL TEU COSTAT

SEMPRE HI HA UNA FAMÍLIA RAINBOW AL TEU COSTAT

Com cada 15 de maig, celebrem el Dia de les Famílies.

Aquest any el celebrem des de casa, però reivindiquem i visibilitzem la diversitat familiar amb les mateixes ganes i amb la mateixa força, perquè les famílies LGTBI existim i ho som a tot arreu!
Som famílies orgullosament diverses, actives i lluitadores! Però després de quinze anys de lleis que ens emparen sobre el paper, se’ns segueix invisibilitzant en molts àmbits i de moltes maneres.
Volem rebre SEMPRE un tracte igualitari quan registrem els nostres infants. Volem veure’ns representades SEMPRE quan omplim un formulari. Volem ser tingudes en compte SEMPRE a les escoles, a la feina, als medis, a la sanitat i al carrer.
Amb aquest vídeo, fem d’altaveu per reclamar igualtat real per a les nostres famílies i els nostres infants.
Un milió de gràcies a totes les famílies que hi heu participat i a totes les que hi participareu difonent el nostre missatge!
Un milió de gràcies a Gertrudis [@gertrudisband] per posar música a les nostres il·lusions. AVUI, 15 de maig, CANVIEM EL MÓN!

SEMPRE HI HA UNA FAMÍLIA RAINBOW AL TEU COSTAT: Implica’t, reivindica-les, vine a conèixer-nos!

Manifest

Dia de les Famílies des de casa

10 h: Especial a Quin Orgull! pel Dia de les Famílies
El col·laborador habitual d’Orgull Ràdio, Luca T. Barone, ha preparat una crònica especial sobre les reivindicacions de les famílies LGTBI en aquesta data assenyadala. No te la perdis! A les 10 h, a Quin Orgull!
ESCOLTA EL PROGRAMA

17 h: Conta-contes amb Fes-t’ho com vulguis!
Gràcies a la col·laboració del Centre LGTBI de Barcelona,
avui celebrem també el Dia de les Famílies amb un conta-contes sobre diversitat familiar a càrrec dels fantàstics Fes-t’ho com vulguis No us el perdeu, famílies! A partir de les 17 h, podreu seguir-los per IGTV del Centre LGTBI: @barcelonalgtbi
+INFORMACIÓ