PLURALS I SINGULARS

Al llarg de l’any, un membre de famílies LGTBI és entrevistat al programa ‘Plurals i Singulars’ de Ràdio4.

(22/11/2020) Les famílies LGTBI no poden circular lliurement per la UE
Els problemes de les famílies LGTBI per circular per tota la UE, amb l’Eleni Maravelia, presidenta de NELFA i assessora de l’FLG en matèria de famílies LGTBI internacionals.

(17/02/2020) Un altre model de família de l’associació de Famílies LGTBI: la història del Ramon, en Mirek i els seus fills Roc i Fèlix.
El Ramon Antonijoan, membre de la Junta de l’FLG i coordinador de la Baby FLG, aporta el seu testimoni sobre el procés de Gestació Subroagada que van dur a terme, ell i el seu company, pel naixement dels seus dos fills als EE.UU. A partir del minut 34:00!

(8/12/2019) L’acolliment de nens, amb Luca T. Barone
El Luca T. Barone, periodista i membre de l’FLG, ens parla de les famílies d’acollida, de la seva pròpia família i dels problemes que afronten les famílies LGTBI. A partir del minut 19:00!

(29/09/2019) Montse Mota: “Les escoles no tenen en compte a les famílies LGTBI”
La Montse Mota, secretària de la Junta de l’FLG, ens presenta la seva família: la Mar, la seva dona, i les seves dues filles. Ens parla de la discriminació de les famílies LGTBI a les escoles, i juntament amb en Vicent Borràs, ens expliquen la 5a campanya Contes a l’Escola.