QUI SOM?

L’FLG- Associació de Famílies LGTBI és una associació de famílies de mares i pares lesbianes, gais, trans, bisexuals o intersex que lluita per la plena equiparació dels drets i deures de les famílies LGTBI.

BREU HISTÒRIA DE L’FLG

El novembre del 2001 un grup de famílies vam coincidir en la necessitat de trobar-nos per parlar de la nostra realitat, plantejar conjuntament les nostres problemàtiques i organitzar-nos per assolir els objectius comuns, les reivindicacions legals i la normalització social.

El petit grup va crèixer ràpidament i ens va fer repensar com ens havíem d’organitzar per aconseguir els objectius que ens havíem marcat. Amb aquesta missió, el petit grup de famílies es va constituir en l’Associació de Famílies Lesbianes i Gais (FLG), des del 2016 Associació de Famílies LGTBI.

L’FLG es va inscriure al registre d’Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya el 2 d’abril de 2003, amb el núm. 27437, i ha estat declarada ENTITAT D’UTILITAT PÚBLICA.

Des del 2001 han passat per l’FLG més de 950 persones amb les seves famílies. En l’actualitat som més de 550 famílies i esperem ser-ne moltes més!

QUÈ FEM

IGUALTAT: Treballem per la plena igualtat de les famílies LGTBI, i per la plena igualtat i equiparació de drets pel que fa a la reproducció assistida en parelles de dones lesbianes i homes trans.

CONVIVÈNCIA I VISIBILITZACIÓ: Organitzem trobades lúdiques i informatives per compartir experiències i perquè els nostres infants es coneguin i juguin amb d’altres que, com ells, tenen famílies LGTBI, tot fomentant la visibilització de la diversitat familiar.

FORMACIÓ: Formem persones professionals de la docència en la diversitat familiar, afectiva i de gènere. Treballem perquè el material educatiu inclogui les nostres famílies. Participem en fòrums, congressos, xerrades, etc., per donar a conèixer la nostra realitat social i familiar.

FLG- ASSOCIACIÓ DE FAMÍLIES LGTBI

Som entitat resident al Centre LGTBI de Barcelona, on tenim la nostra seu social:
Carrer del Comte Borrell, 22, 08015, Barcelona.

Contacte: 645 31 88 60 | familieslg@familieslg.org
Horari d’atenció: 10:00 a 17:00 h

Si vols saber tot el que fem, segueix-nos a les nostres xarxes socials:
FacebookInstagram Twitter!