CASTANYADA / JORNADES DE FORMACIÓ I CONVIVÈNCIA

Preguntes més freqüents

MESURES COVID
Se seguiran totes les recomanacions del Procicat i les normes del càmping pel que fa a la covid19: mascareta obligatòria en interiors i en cas de no poder mantenir una distància d’1,5 m, excepte per menjar o beure.
La majoria d’activitats es realitzaran a l’exterior.

Com és el càmping?

És un càmping amb totes les comoditats i els equipaments per a un esdeveniment multitudinari com aquest. Té un munt d’espais interessants: piscina, minigolf, instal·lacions esportives, etc.
Vegeu la seva pàgina web.

Com s’hi arriba?

Ctra./ Arboç (BV-2115), km 2,5 Vilanova i la Geltrú.
Des de BCN agafeu C32 fins a l’aeroport, C31 i sortida B-2115 cap a l’Arboç.
Des de Tarragona per AP7 i C32 (sortida 16), rotonda i sortida B-2115.
Pareu atenció: el càmping us el trobareu de cop a mà dreta!

S’hi pot arribar en transport públic?

Malauradament, des de la covid-19 no hi ha un autobús directe els caps de setmana. Cal anar fins a Vilanova i la Geltrú i, des d’allà, agafar l’autobús urbà o bé un taxi fins al càmping.

El bungalows, es poden compartir?

Sí, els bungalows es poden compartir fins a sis places. Consten de matrimoni, lliteres i un sofà-llit. Si voleu compartir, indiqueu-ho al formulari d’inscripció amb els noms i cognoms de totes les persones que compartireu el bungalow.

Cal dur llençols?

No, no cal portar llençols, però sí que cal prendre tovalloles de casa.

S’hi poden dur animals?

Als bungalows no estan permesos els animals.

Si la meva família no és sòcia, podem venir?

Sí, però no se us aplicarà el descompte i haureu de sumar un increment del 25% al preu final.

Quins tipus d’activitats hi haurà?

Dedicarem tres tallers complets a la formació per adults. Com sempre, hi haurà activitats infantils, tallers de manualitats, esports, espai per nadons i moltes coses més.
També celebrarem el Trick-or-treat a l’àrea de bungalows. Porteu gominoles, caramels i decoració!
I repetirem el concurs de disfresses amb tres categories que tindran premi: Premi infantil, Premi familiar i Premi a l’originalitat. Amb desfilada i jurat. Porteu les vostres disfresses i participeu-hi!

Hi haurà activitats per a infants de 0 a 3 anys?

Sí, habilitarem un espai nadons al costat de la ludoteca.

Al restaurant, quina mena de menús hi ha?

Amb el correu de confirmació rebreu també els formularis per escollir les opcions del menú adult i infantil. N’haureu d’omplir un per cada persona que vingueu. Si teniu al·lèrgies, intoleràncies o si manteniu una dieta vegetariana o vegana, indiqueu-ho quan ompliu aquests formularis.

Es poden utilitzar serveis extres com la piscina-spa o el minigolf?

La piscina coberta i el minigolf tenen un cost extra (cal passar per la recepció). Per a la piscina cal dur casquet de bany i tovallola. Els infants hi han d’anar acompanyats; l’FLG no se’n fa en cap cas responsable. Enguany, l’spa romandrà tancat.

S’hi pot venir a passar un sol dia?

Sí, podeu venir a passar el dia de dissabte o de diumenge, però caldrà que us hi quedeu a sopar (dissabte) o dinar (diumenge), ja que des de la covid-19 s’han anul·lat les visites puntuals.