CONTA-CONTES FES-T’HO COM VULGUIS

QUÈ ÉS AQUEST PROJECTE I QUI SE’N POT BENEFICIAR?
logotipo_roll
La Campanya de Conta-contes és un projecte de l’FLG que du ‘Tots nosaltres’ a les escoles de les famílies sòcies: un espectacle gratuït petit format sobre diversitat familiar de la companyia Fes-t’ho com vulguis.

L’FLG posa en marxa aquest projecte gràcies a la Nona Umbert i el Xavi Basté, i els seus contes sobre diversitat familiar, afectiva i de gènere.

El conta-contes va adreçat als infants fins a 2n de Primària i ha d’estar sol·licitat per les famílies i acordat amb l’escola.

El conta-contes l’han de demanar les famílies sòcies i es gestionarà directament amb l’escola amb la persona responsable que s’indiqui per tal que l’aula i la resta de cursos es puguin beneficiar d’aquest projecte.

NORMATIVA DE LA CAMPANYA

  • Els conta-contes es poden sol·licitar una sola vegada per part de cada família sòcia i per cada escola.
  • En cas de bessonada que cursi el mateix curs, només es pot demanar un sol conta-contes.
  • La companyia Fes-t’ho com Vulguis es posarà en contacte directament amb l’escola amb la persona responsable que s’indiqui.
  • El seguiment amb l’escola i el professorat l’ha de fer la família; aquest projecte per treballar la diversitat familiar és important per als vostres infants i representa un esforç per a l’FLG.
  • És imprescindible estar al corrent del pagament de les quotes.
  • Les sol·licituds s’atendran en ordre d’arribada i disponibilitat de la companyia fins a la propera campanya.
  • L’FLG es reserva el dret d’obrir una llista d’espera si d’entrada no pot atendre totes les sol·licituds. Els espectacles es faran durant tot l’any.

SOL·LICITUDS DE LA 3A CAMPANYA DE CONTACONTES “TOTS NOSALTRES” 2022

Del 28 de març al 8 d’abril.

Vols conèixer la companyia de la Nona i el Xavi? Visita Fes-t’ho com Vulguis!