RIGHT2LOVE

Right2Love retrata de manera intimista i personal el dia a dia de vuit famílies lesbianes, gais i trans europees i la lluita que estan duent a terme als seus respectius països perquè els reconeguin els seus drets familiars.

L’objectiu d’aquest documental és mostrar la desigualtat i la gran disparitat que hi ha a Europa pel que fa al reconeixement legal de les famílies homoparentals.

Documental fet a partir d’entrevistes en profunditat on cadascuna de les famílies ens obre les portes de cada seva i ens explica la discriminació que pateixen, les dificultats legals que tenen i les desigualtats amb què es troben pel simple fet de viure on viuen.

Partint de vuit casos concrets que són: Holanda, Suïssa, Itàlia, França, Finlàndia, Polònia, Espanya i Grècia, el documental vol fer una radiografia de com és actualment la situació legal de les famílies lgt a Europa. Des d’aquells països que han estat pioners en el reconeixement dels seus drets fins aquells on ser homosexual encara és sinònim de discriminació.

DVD d’una hora de durada. Fet en català i que compta, també, amb versions en castellàanglèsfrancès i alemany.