FORMACIÓ

Un dels aspectes més importants a què dediquem els esforços és sens dubte la formació, en tots els seus vessants. Pensem que només a través de l’educació i la formació podem incidir en millorar la societat, acabar amb l’LGTBIfòbia i transmetre la diversitat familiar i afectiva en pro d’una societat més justa i igualitària.

  • Formació a escoles i entitats.
  • Formació a les famílies de l’FLG: contribuïm a apoderar aquelles famílies que vénen a l’FLG en busca de suport i discurs que els proporcioni eines tant a la seva família com al seu entorn. Oferim formació interna en la nostra Jornada anual de Formació de Famílies LGTBI i en la jornada de formació durant el cap de setmana de La Castanyada.
  • Formació al professorat: col·laborem amb escoles o amb l’Administració per tal de formar professionals conscienciats amb la realitat LGTBI. Col·laborem en els cursos que ens demanen o bé apliquem el PEER.

La Comissió Educativa està formada per la Katy Pallàs, el Vicent Borràs i la Reyes Varella. Si voleu dur a terme una acció educativa, contacteu amb nosaltres escrivint un e-mail a familieslg@familieslg.org o trucant al 645 31 88 60.