PRIDE BCN 23: desfilem pels nostres drets amb el 23J a l’horitzó

El cap de setmana anterior, divedres i dissabte, 14 i 15 de juliol, es va cel·lebrar el PRIDE Barcelona a la ciutat. Nosaltres vam estar a la paradeta de Plaça Universitat divendres a la tarda i dissabte al matí, i a la tarda desfilada pels nostres drets amb el 23J a l’horitzó. I és que com vam cantar durant la desfilada: Ni un pas enrere!

Activitats del PRIDE Kids a Plaça Universitat

Divendres a la tarda vam obrir la paradeta, li vam treure la lona, vam posar tot el marxandatge que habíem preparat del Monstre Món i tots el tríptics informatius sobre la taula. Mentrestant, a pocs metres, al davant mateix de la paradeta, els més petits gaudien de les activitats que havíem preparat. Pintacares, pinta ventalls que ens havíen regalat Rainbow Fertility de l’Institut Marquès, un mural que després utilitzaríem durant la desfilada, i una biblioteca de llibres LGTBI per a infants. També van venir unes noies a ensenyar-nos fer bombolles gegants que, quasi quasi, hi cabíem dins! I tot això amenitzat amb el grup musical Ambauka, que va fer les delícies de petits i grans!

Va ser molt divertit i vam poder soportar la calor una mica millor.

 

Dissabte al matí, amb un sol ben insolent (que cantaven aquells) vam donar-vos el bon dia des de darrere del taulell de la paradeta amb el Monstre Món com a principal protagonista. Va ser un matí molt especial perquè vam tenir dos contacontes!

En Juan, de 2 Papás in Oz, ens va venir a explicar el seu conte “Un viaje a Oz”. Un conte que explica la història de la seva família. Gràcies Juan, Chris, Anxo i Atlas per compartir-la amb nosaltres.

I després, la nostra il·lustradora preferida, l’Aracelia Plata ens ha explicat el conte “Els colors del Monstre Món” mentre el dibuixava. Quan ha acabat, les criatures han pintat el monstre i han dibuixat el seu.

Gràcies per compartir el PRIDE amb nosaltres!

Dissabte també vam pintar ventalls, vam acabar de posar guapo el mural per poder-lo lluïr durant la desfilada.

Desfilada pels nostres drets de les Tres Xemeneies a Plaça Espanya

Cap a les 17h vam anar xino-xano cap al Parc de les Tres Xemeneies per poder decorar el nostre trenet. El vam omplir de globus amb els sis colors de la bandera a banda i banda dels vagons, amb els murals que els més petits havíen pintat i decorat amb tanta cura als costats. Tothom va prendre posicions. Els més atrevits van agafar la capçalera per posar-se al capdavant de la marxa de l’FLG, al darrera, sis voluntaris (que es van anar turnant) van ser els encarregats de fer onejar la bandera de famílies. I Avinguda del Paral·lel amunt!

I, en arribar, foto de família per a la posteritat!

Si no vau poder comprar la vostra samarreta del Monstre Món… teniu una altra oportunitat!

 

Amb els mateixos preus que aquests dies de PRIDE, podeu reservar la vostra fins divendres 28 de juliol i venir-ho a recollir al Centre LGTBI de Barcelona (Comte Borrell, 22).

Les reserves s’han de fer per WhatsApp al mòbil de l’FLG (645 31 88 60) o via mail a familieslg@familieslg.org. És important no saltar-se aquest pas per tal de poder assegurar-vos que us podem servir la comanda i pactar dia i hora de recollida!

No es faran enviaments!

 

 

 

 

 

MIREU L’ÀLBUM DE FOTOS DEL PRIDE!

És un àlbum col·laboratiu, volem totes les fotos que vau fer, tots els angles possibles per no perdre’ns res! Per això si vau fer fotos i voleu que les afegim a l’àlbum envieu-nos-les al Telegram de l’FLG o per We Transfer a familieslg@familieslg.org.